Кулінарія

Котлети готую тепер інакше, спочатку фарш правильно мариную, а потім смажу. Котлети виходять дуже соковиті і смачні

Вітаю вас на каналі “Карамелька”!

Частенько готую котлети по цьому рецепту, котлети виходять максимально соковиті і смачні.

Час приготування займає звичайно довше, ніж класичний рецепт, але котлети виходять пишні і ароматні. Іноді думаю можна побалувати себе і сім’ю смачними котлетками.

Для приготування нам знадобляться наступні продукти:

  • Фарш свинина – яловичина
  • Цибуля половинка
  • Паприка 1 ч/л
  • Спеції для м’яса 1 ч/л
  • Солі і перець за смаком
  • Рослинна олія
  • Газована мінералка 100 мл
  • Кріп
  • Часник 2 зубчики

Спосіб приготування

Заздалегідь готуємо фарш свинина /яловичина 50/50.

Фарш перекладаємо в миску, додаємо солодку паприку, сіль і улюблені спеції для м’яса.

Додаємо мінеральну воду (з газами) і гарненько перемішуємо до однорідного стану.

Фарш відбиваємо, закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 5-7 годин для маринування.

Через 7 годин фарш дістаємо з холодильника, додаємо дуже дрібно порізану цибулю кубиками і подрібнений часник, добре перемішуємо.

У фарш додаємо трохи рослинного масла (приблизно 1ст/л), гарненько відбиваємо і формуємо не товстенькі котлетки.

Формуємо не товсті, так як під час смаження котлети стають досить пишні.

Смажимо котлети на олії до готовності.

Посипаємо зеленню котлети і подаємо на стіл!

Бажаю вам приємного апетиту!

Як вам рецепт? Сподобався? Напишіть в коментарях, а які ваші улюблені закуски ?

, адже далі буде ще смачніше.