Кулінарія

Сьогодні готую салат з редису з помідором і болгарським перцем

Салат з редису з огірком і яйцем є одним з перших вітамінних салатів навесні. Редис містить аскорбінову кислоту, фолієву кислоту та калій. Є джерелом вітаміну В6, рибофлавіну, магнію, кальцію. Навесні обов’язково потрібно приготувати для вашої родини салат з редиски.

Рецепт приготовлениясалата з редису

Всі овочі вимити. Огірки, перець, помідори, редис, яйце нарізати скибочками. Дрібно нарізати зелений лук. Кілька листів зеленого салату порвати руками на великі шматки і додати в салат.

Приготуйте заправку. Порубати дрібно зубчик часнику. Збити віночком або міксером рослинне масло, сіль, часник, чорний перець, базилік або м’яту і лимонний сік. Вилити на приготований салат. Перемішати.

Смачний салат з редису з огірком і яйцем готовий. Спробуйте також приготувати салат із селери з овочами і фруктами, рецепт

Приємного апетиту!

Інгредієнти:

2 свіжих огірка

1 солодкий болгарський перець

1 яйце

2 свіжих помідора

пучок зеленого цибулі

4 редиски

кілька листя зеленого салату

трохи дрібно нарізаного свіжого базиліка або свіжої м’яти

2 ст. л. рослинної олії

2 ст. л. лимонного соку

1 зубчик часнику

сіль, чорний перець

А влітку з редису можна приготувати шикарну окрошечку на кефірі або квасі.

Оригінал рецепта