Кулінарія

3 цікавих рецепта: риба на вечерю

Такі різні і такі смачні рецепти з рибою, які ідеально підійдуть для вашого вечері

Риба по-французьки

Джерело: Яндекс картинки

Інгредієнти:

Філе риби – 0,5 кг

Томат – 1 шт

Натуральний йогурт – 1 ст. л

Сир – 75 г

Сіль, перець – за смаком

Ріжемо рибу на невеликі шматочки, олім, перчимо й залишаємо на 15-20 хвилин. Після викладаємо у форму і накриваємо слайсами з томату. Змащуємо все йогуртом і зверху посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку на 40 хвилин і насолоджуємося смачною вечерею!

Риба в сирному клярі

Джерело: Яндекс картинки

Інгредієнти:

Філе риби – 0,5 кг

Твердий сир – 150 г

Яйця – 2 шт

Борошно – 2 ст. л

Сіль, перець, спеції – за смаком

Олія для смаження – 1 ст. л

Готуємо сирний кляр: збиті яйця змішуємо з тертим сиром і спеціями. Філе риби (тілапія, пангасіус, судак або минтай) обвалюємо в борошні і вмочаємо в сирному клярі. Обсмажуємо рибу до рум’яної скоринки з обох сторін на розігрітій сковороді з олією. Подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Риба на подушці

Джерело: Яндекс картинки

Інгредієнти:

Стейк риби – 3 шт

Картопля – 5 шт

Сир – 100 г

Майонез – 1 ст. л

Сіль, перець – за смаком

Формуємо човники з фольги. Натираємо на тертці картоплю і складаємо на дно човника. Зверху кладемо рибу, солимо і перчимо її, змащуємо майонезом. Зверху покриваємо тертим сиром. Відправляємо човники в духовку на 20-30 хвилин. І насолоджуємося готовою вечерею!

Підписуйтесь на канал, щоб не пропустити нові смачні рецепти!

І встановлюйте , щоб завжди мати під рукою каталог натуральних продуктів від місцевих фермерів

#рецепти #хозяйкамнзаметку #рецептыизрыбы #риба #рецептужина #вкусныйрецепт